Un bărbat de 33 de ani cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din Spania pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri și contrabandă cu țigări a fost reținut, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea luării măsurilor legale ce se impun

Astăzi, 15 septembrie, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul din  R. Moldova  B.S., în vârstă de 33 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Spania, la data de 18.02.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri și contrabandă cu țigări pe teritoriul  Spaniei”, a spus Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (G.M)