O locuință a fost distrusă, ieri, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Corni Albești, comuna Albești. Proprietarul locuinței susține că incendiul ar fi fost provocat intenționat.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Corni Albești,  comuna Albești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul unei camere de locuit și al acoperișului, existând pericol de propagare la întreaga locuință. După aproximativ 65 minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Casă distrusă în urma unui incendiu, la Corni Albești 2

Au ars:

  • aproximativ 25 metri pătrați  din locuință, circa 15 metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn, două uși,  două ferestre, diverse piese de mobilier și bunuri electrocasnice.

A fost salvat restul locuinței. Proprietarul locuinței afirmă că este posibil ca incendiul să fi fost provocat intenționat. Cauza probabilă de izbucnire  a incendiului este lucrul cu foc deschis în spațiu închis. (G.M.)