Cadavrul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 61 ani, a fost găsit de pompierii militari, în urma unui incendiu violent care s-a produs, în această dimineață, la Pușcași

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Pușcași,  comuna Pușcași.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent în două dintre încăperile locuinței și parțial, la nivelul acoperișului. Din cauza vântului, exista pericolul de propagare a incendiului la alte două locuințe aflate în aceeași curte. În timpul intervenției a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane, un bărbat în vârstă de 61 ani”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

A ars mobilierul din cele două încăperi, două uși,  trei ferestre, diverse textile și materiale plastice.

Pompierii militari au reușit să salveze cele două locuințe aflate în pericol.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.  În apropierea sobei erau depozitate foarte multe materiale inflamabile. (C.D.)