Primăria Vaslui acordă și în acest an o bonificație de 10% pentru plata anticipată a taxelor și impozitelor.

„Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020”, a anunțat, astăzi, conducerea Primăriei Vaslui

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de o bonificație de 10% stabilită de Consiliul Local al municipiului Vaslui.

Aceste modificări au fost reglementate de Guvernul României prin Ordonanța de Urgență nr. 29/18.03.2020 privind unele măsuri economice și fiscal-bugetare.

Astfel, pentru desfășurarea în  condiții de normalitate a activităților specifice de încasare/solicitare documente, vă recomandăm să utilizați mediul on-line.

Plată electronică a impozitelor şi taxelor se poate face prin Internet Banking sau prin card bancar (prin ghiseul.ro)

Sistemul de plată electronică a impozitelor şi taxelor locale, pune la dispoziția contribuabililor, liste detaliate ale taxelor şi impozitelor locale datorate, liste detaliate ale plăților efectuate, precum şi posibilitatea de a efectua plata obligațiilor fiscale prin mijloace electronice.

Toate datele indicate sunt actualizate zilnic. (F.R)