Un bărbat de aproximativ 70 de ani, a fost victima unui accident rutier, produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Bătrânul a fost găsit azi-dimineață, în jurul orei 9, de un echipaj de pompieri din cadrul ISU „Podul Înalt” Vaslui. Pompierii se deplasau de la punctul de lucru Murgeni spre Detașamentul de pompieri Bârlad, fiind după terminarea turei de serviciu. Echipajul de pompieri a acordat primul ajutor medical victimei.

„Se pare că victima accidentului rutier ar fi fost lovită de un autovehicul în timp ce se deplasa pe o bicicletă. Urmează ca organele abilitate să stabilească circumstanțele producerii evenimentului. Echipajul de pompieri a intervenit prompt și cu profesionalism în acordarea primului ajutor medical, victima fiind găsită în stare de inconștiență. La sosirea echipajului medical din cadrul S.A.J. Vaslui, persoana vătămată a fost preluată în stare conștientă. Ulterior a fost transportată la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Vaslui pentru tratament medical specific”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui (G.M.)