Poliţiştii bârlădeni au reţinut doi indivizi din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi indivizi din Bârlad. Unul are 30 de ani, iar altul are 31 de ani. Cei doi sunt bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul de 31 de ani este cercetat și pentru amenințare. De altfel acesta este mai violent decât primul. Polițiștii bârlădeni= au stabilit că individul de 31 de ani, în martie 2019, a lovit cu palma peste față o femeie, de 45 de ani, care se afla în zona Gării CFR Bârlad. Ulterior, individul a lovit și un bărbat de 50 de ani, cu o sticlă, în zona capului.

Pe 12 septembrie, cei doi scandalagii au intrat într-un local de pe strada Gheorghe Doja, din Bârlad unde au consumat alcool. Ulterior aceștia au agresat un bărbat de 32 de ani și alți doi bărbați care au sărit în ajutorul acestuia.

Pe 17 septembrie, cei doi scandalagii au fost reținuți   pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate.