„Avem primul pacient vindecat externat de COVID-19!”, a anunțat cu bucurie, astăzi, conducerea Spitalului Municipal „Elena Beldiman”Bârlad

„Momentul de bucurie de astăzi este legat de succesul echipei medicale din Sectia de Boli infecțioase a spitalului nostru! Avem primul pacient vindecat externat de COVID-19! Este vorba despre o femeie de 60 ani care a fost internată în spitalul nostru 18 zile. Ultimele două rezultate ale testelor realizate au fost negative, iar conform definiției de caz pacienta este considerata vindecată, starea de sănătate fiind bună. Aceasta a fost transportată cu ambulanța în localitatea de domiciliu. Ii mulțumim doamnei că a colaborat cu personalul medical și a ascultat sfaturile medicilor! Felicitări tuturor cadrelor medicale!”

Amintim că Spitalul Municipal de Urgență “ Elena Beldiman” din Bârlad  a fost desemnat să se ocupe de pacienții infectați cu noul virus mortal.

În prezent, la nivelul județului Vaslui sunt raportate 54 de cazuri COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv patru s-au vindecat și două au decedat.  (G.M.)

Citește și  Medicii din Bârlad: „Avem nevoie de voi ca să putem ajuta”