Un bărbat de 75 de ani din Huși, care a decedat în urmă cu câteva zile, în propria-i locuință, a fost găsit, abia astăzi. Într-o altă cameră a locuinței a fost găsită conștientă, o femeie de aproximativ 71 ani.

Vecinii nu văzuseră familia respectivă de mai multe zile, motiv pentru care au anunțat Poliția. Polițiștii au cerut ajutorul pompierilor, deoarece atât poarta, cât și ușa erau blocate.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru deblocarea unei porți și a unei uși din municipiul Huși, strada Ana Ipătescu, nr. 51. După deblocarea porții și ușii, pompierii au pătruns în locuință.

”Într-una dintre camere, pompierii au găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 ani decedată. După semnele specifice, bărbatul era decedat de mai multe zile. Într-o altă cameră a locuinței a fost găsită conștientă, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 71 ani”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt, al Inspectoratului pentr Situații de Urgență Vaslui

Cercetările privind circumstanțele decesului sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.