Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, săpa un șanț în zona Penitenciarului Vaslui. La un moment dat un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Se afla la o adâncime de aproximativ patru metri, stratul de pământ aflat peste aceasta măsurând circa 1,5 metri. 

La fața locului au fost trimise nu mai puțin de cinci autospeciale și echipaje specializate.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ. Intervenția a avut loc în municipiul Vaslui, în zona Penitenciar. La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla la o adâncime de aproximativ patru metri, stratul de pământ aflat peste aceasta măsurând circa 1,5 metri”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Bărbat mort, după ce peste el s-a prăbușit un mal de pământ 3

Odată ce salvatorii au ajuns la victimă, concomitent cu acțiunea de salvare au fost începute și manevrele de resuscitare. Victima, un bărbat în vârstă de 25 ani, a fost extrasă în stare de inconștiență.

Au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de salvatori, victima a fost declarată decedată.

Bărbat mort, după ce peste el s-a prăbușit un mal de pământ 2
Bărbat mort, după ce peste el s-a prăbușit un mal de pământ

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)