Un bărbat din Chițoc a fost găsit spânzurat, azi-noapte, în apropierea locuinței sale. A fost descoperit de pompierii vasluieni, după ce au stins incendiul izbucnit în casa acestuia.

Azi-noapte, între orele 22.00 – 02.00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță tip B2 – EPA) pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Chițoc, comuna Lipovăț. Exista suspiciunea că în interiorul casei s-ar afla o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat.

”În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinței arse și prăbușite, nu a fost identificată prezența vreunei victime. Persoana, despre care se presupunea că este victimă în incendiu, a fost găsită spânzurată în apropierea locuinței. Echipajul de pe ambulanța EPA (echipaj aflat la locul intervenției), a inițiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat și echipajul ambulanței tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă – TIM). Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul bărbatului găsit spânzurat în apropierea imobilului ars. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Elvis Piruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Vaslui.

Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens (N.D.)

gasit spanzurat