În această după-amiază, un autoturism a fost lovit de tren și  scos în afara părții carosabile. Accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Bârlad, la o trecere de nivel cu calea ferată.

La fața locului a sosit Detașamentul de pompieri Bârlad cu două autospeciale cu modul pentru descarcerare și echipaje specializate.

”Accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Bârlad, la o trecere de nivel cu calea ferată. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism lovit de tren, scos în afara părții carosabile. Nu a fost găsită nicio persoană. În câteva minute, conducătorul auto a fost găsit de polițiști. Acesta, un bărbat în vârstă de aproximativ 69 ani, prezenta câteva escoriații la nivelul capului și al feței, dar a refuzat îngrijirile medicale. Nicio persoană din tren nu a fost rănită”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui 

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident, sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens. (G.M.)

Citește și   Accident rutier în Bârlad. O femeie este transportată la spital