Mai multe automate de livrare a laptelui, amplasate pe raza municipiul Bârlad, au fost sparte de trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani. Indivizii au produs o pagubă de peste 5.000 de lei. Toți trei au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea mai multor furturi calificate

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a celor trei tineri. Toți sunt din municipiul Bârlad, județul Vaslui și sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi calificate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că pe parcursul lunii mai, pe timpul nopții, cei trei tineri au pătruns prin efracție în interiorul unor automate de livrare a laptelui amplasate pe raza municipiul Bârlad. ocazie cu care au sustras cutiile de bancnote și monede. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunilor este în valoare de peste 5.000 lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de ieri, cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore. Astăzi au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale. (N.D.)