Două mașini s-au lovit frontal, astăzi, în localitatea Laza, în dreptul barajului Pușcași. În ambele autoturisme erau șase persoane. Cinci dintre ele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două ambulanțe (Echipaj de Prim Ajutor și Terapie Intensivă Mobilă), în localitatea Laza, comuna Laza, în dreptul barajului Pușcași, la un accident rutier în care au fost implicate șase persoane și două autovehicule. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme lovite frontal, cinci persoane necesitând îngrijiri medicale. Cele cinci persoane erau conștiente și neîncarcerate. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. Cele cinci victime ale accidentului (două femei și doi bărbați) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme prin accident rutier, contuzie hemitorace drept respectiv plagă tăiată la cap”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt efectuate de către instituțiile abilitate în acest sens. (N.D.)