Un accident violent s-a produs în această seară, în localitatea Ivești. Un autoturism a izbit  un alt autoturism, răsturnându-l. În cele două mașini erau șapte persoane, între care și un copil în vârstă de aproximativ 10 ani. Dintre toate victimele, în starea cea mai gravă sunt copilul și tatăl său.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) la un accidebt rutier produs în localitatea Ivești.

Accident violent la Ivești. Patru adulți și un copil, în stare gravă 2

În accident au implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, între care și un copil în vârstă de aproximativ 10 ani.

Accident violent la Ivești. Patru adulți și un copil, în stare gravă 3

La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cinci victime conștiente (patru adulți și un copil). Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier. Dintre toate victimele, în starea cea mai gravă sunt copilul și tatăl său.

Accident violent la Ivești. Patru adulți și un copil, în stare gravă 3

Accident violent la Ivești. Patru adulți și un copil, în stare gravă

 

Șoferii celor două autoturisme implicate în accident, au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate.

Accident violent la Ivești. Patru adulți și un copil, în stare gravă

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (G.M.)