Două femei au decedat, astăzi, în urma unui accident rutier produs pe DN24, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale (două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 și o ambulanță SMURD tip B2) și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane și asigurarea măsurilor PSI, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN24, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni.

În accident au fost implicate un autoturism și trei persoane.

„La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Ambele victime, două femei cu vârste de 64 respectiv 71 ani, aveau leziuni incompatibile cu viața. Cea de-a trei persoană implicată în accident, conducătorul auto (bărbat în vârstă de 45 ani) nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Concomitent cu operațiunea de descarcerare, pompierii militari au asigurat și măsurile PSI specifice în astfel misiuni”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Vaslui

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (G.M.)