În această dimineață a avut loc un accident rutier pe DN 24, în zona fermei ”Mărul de Aur”, de lângă municipiul Vaslui. Două mașini (un volkswagen și un microbuz) s-au ciocnit atât de violent, încât microbuzul s-a răsturnat. Cealaltă mașină a ieșit în afara părții carosable.
Detașamentul de pompieri Vaslui a trimis la accidentul rutier din  zona „Mărul de aur” o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că în accident  sunt implicate două autoturisme și patru persoane. Una dintre cele patru persoane, fiind rănită, a fost transportată la spitalul din Vaslui.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu, circulația a fost întreruptă pe un singur sens al DN 24.
”Pentru aproximativ 20 minute, circulația a fost întreruptă pe un singur sens al DN24. La fața locului au fost găsite două autoturisme răsturnate și o victimă neîncarcerată. După evaluarea victimei și acordarea primului ajutor, persoana rănită în accident a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Aceasta a fost diagnosticată cu fractură de claviculă. Cauza și circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, a spus Marius Stanciu.(C.D.)