Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, în această dimineață, pe DE 581, pe raza localității Oltenești. În mașină se aflau patru bărbați. Doi dintre ei au fost transportați la spital. 

În  accidentul  rutier produs pe DE 581, pe raza comunei Oltenești, a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 32 și 59 ani. La fața locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și o ambulanță tip B aparținând Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui.

Accident rutier pe DE 581. Un autoturism s-a răsturnat 3

”La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsit un autoturism răsturnat în care se afla o persoană încarcerată. Celelalte trei persoane aflate în autoturism au fost evacuate până la sosirea echipajelor de intervenție. După descarcerare, victima a fost predată echipajului de pe ambulanța aparținând S.A.J. Vaslui”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

O a doua victimă a accidentului a fost preluată de echipajul ambulanței SMURD. Victimele au fost transportate la spital.

Accident rutier pe DE 581. Un autoturism s-a răsturnat 2

Accident rutier pe DE 581. Un autoturism s-a răsturnat

Șoferul autoturismului implicat în accident  precum și pasagerul din dreapta au refuzat transportul până unitate medicală.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)