Un accident rutier s-a produs în această seară pe DE 581. În accident au fost implicate trei autoturisme, existând șase victime.

Update ora 22.00

Finalizare intervenție accident rutier produs pe DE 581

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), patru ambulanțe tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un grav accident rutier produs pe DE 581. În accident au fost implicate trei autoturisme, existând șase victime.

Începând cu ora 19:50 a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție. Din cele șase victime, patru adulți și doi minori, două persoane au fost declarate decedate. Din nefericire, una dintre persoanele declarate decedate este un băiețel în vârstă de trei ani și opt luni. Celelalte victime, trei adulți și un minor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, în stare gravă și cu multiple traumatisme. La intervenție au participat și echipaje de poliție.

Cercetările privind circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

La ora 20:50 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui. Acțiunea a fost condusă de inspectorul șef ISUJ Vaslui, colonel Niculae Tătaru.

Stire inițială: ora 20.00

Astăzi 26.10.2020, a avut loc un accident rutier pe drumul european E581 în zona intersecției cu drumul spre comuna Costești, localitatea Costești, fiind implicate 3 autoturisme. În acest moment sunt două persoane decedate, iar alte patru persoane vor fi transportate la Spitalul Județean Vaslui.

La fața locului este prezent prefectul județului Vaslui, Mircea GOLOGAN, fiind aprobat planul roșu de intervenție.

Circulația pe ambele sensuri este blocată.

Vom reveni cu detalii

Accident rutier la Costești, pe E 581. Două persoane decedate 2