Astăzi, în zona ICAR Perieni, șoferul unui autoturism Volkswagen a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă apoi s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de violent încât cei trei tineri aflați în mașină au suferit multiple traumatisme.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2), la un accident rutier produs pe DJ 243, în apropiere de ICAR Perieni. La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul lovise un arbore) și trei persoane rănite, dintre care două erau imobilizate. Victimele, trei persoane de sex masculin, au vârste de 18, 20 și 26 ani. Victimele au fost evaluate și au primit primele îngrijiri medicale, urmând a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Pompierii militari au asigurat  măsuri de balizare a zonei și au asigurat măsurile P.S.I. specifice unor astfel de intervenții”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui.

Accident rutier lângă ICAR Perieni. S-a izbit de un copac 2

” Victimele accidentului sunt conștiențe, coerente, stabile hemodinamic și respirator dar cu multiple traumatisme. Sunt transportate la Spitalul Județean Vaslui”, a precizat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Accident rutier lângă ICAR Perieni. S-a izbit de un copac 3

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)