Patru persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, astăzi, pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială  de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) respectiv C1 (TIM) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

Accident rutier la Solești. Patru persoane rănite și două autoturisme avariate 2

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite patru persoane rănite și două autoturisme avariate. Persoanele rănite (o femeie în vârstă de 20 ani și trei bărbați cu vârste de 20, 33 și 42 ani), au fost evaluate, iar după acordarea primelor îngrijiri medicale, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, toate cele patru victime fiind politraumatizate.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident sunt efectuate de lucrătorii Poliției Rutiere Vaslui.