O persoană a decedat,astăzi, în urma unui accident rutier produs la intersecția drumului comunal care vine din localitatea Tulești și DJ 243, în raza localității Rădeni, comuna Dragomirești.

Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs la intersecția drumului comunal care vine din localitatea Tulești și DJ 243, în raza localității Rădeni, comuna Dragomirești. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane.

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

O persoană a decedat

Accident rutier la Dragomirești. O persoană a decedat 2

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două  autovehicule avariate, scoase în afara carosabilului (un autoturism și o autoplatformă), precum și patru victime, dintre care una aflată în stop cardiorespirator. Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI, pompierii militari au început manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconștiență. Din nefericire, după aproximativ o oră, victima aflată în stare de inconștiență (bărbat în vârstă de 52 ani), a fost declarată decedată”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Celelalte trei victime, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv durere în piept.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens. (C.D.)