Un accident rutier s-a produs. astăzi, în localitatea Crasna, comuna Albești. Un microbuz, în care se aflau 20 de persoane, a intrat într-un TIR.  O singură persoană a avut nevoie de îngrijjiri medicale. Victima a fost diagnosticată cu fractură de membru inferior.

La fața locului au ajuns pompierii vasluieni și o ambulanță SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, subofițerul Marius Stanciu, victima este o tânără (18 ani) însărcinată.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Crasna, comuna Albești. La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că în accident au fost implicate două autovehicule (un TIR și un microbuz) în care se aflau 21 persoane și exista o victimă. În microbuzul pentru transport persoane se aflau 20 persoane. Echipajul de prim ajutor a evaluat starea persoanelor implicate în accident. Dintre acestea doar o persoană de sex feminin a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra, în vârstă de 18 ani și însărcinată, a fost transportată la  Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Aceasta a fost diagnosticată cu fractură de membru inferior”, a spus Marius Stanciu.

Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier vor fi stabilite de institutiile abilitate în acest sens