Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni, vis-a-vis de grupul de firme Antel. Două femei, în vârstă de aproximativ 35 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane, între care și un minor în vârstă de trei ani
”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni, ieșirea spre Negrești (vis-a-vis de grupul de firme Antel). La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B1 aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate două autoturisme și șase persoane, între care și un minor în vârstă de trei ani. La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite două persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 35 ani, care aveau nevoie de prim ajutor. Una dintre victime a suferit un atac de panică, iar cea de-a doua, o contuzie de membru superior. Victimele au primit îngrijiri medicale din partea echipajului ambulanței SAJ Vaslui.
Pompierii au asigurat masuri PSI și au degajat carosabilul”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituția abilitată în acest sens. (C.D.)