Un grav accident de circulație s-a produs, în această seară, pe DN 24, la circa un kilometru după limita judeţului Vaslui. Două autoturisme, în care se aflau patru persoane, s-au ciocnit atât de violent, încât unul dintre cei doi șoferi a rămas încarcerat. Trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 24, la aproximativ un kilometru după limita judeţului Vaslui, în raza comunei Ghidigeni, județul Galați.

Accident rutier grav pe DN 24. Trei persoane rănite 3

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La intervenție au fost deplasate și trei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de pompieri au fost găsite două autoturisme avariate. Una dintre cele patru persoane aflate în autoturisme era încarcerată.

Accident rutier grav pe DN 24. Trei persoane rănite

Celelalte persoane au fost evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată unuia dintre echipajele SAJ Vaslui. Au fost transportate la CPU Bârlad trei persoane,  doar una refuzând îngrijirile medicale.

După extragerea victimei încarcerate, pompierii militari au efectuat celelalte operațiuni specifice în urma producerii unor accidente rutiere.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.(G.M.)