Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață, în localitatea Ciocani. Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. Accidentul a fost atât de violent, încât șoferul a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, șoferul are vârsta de aproximativ 43 de ani. La locul accidentului au ajuns o autospecială ISU și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)Vaslui.

Accident rutier grav, la Ciocani. Șoferul a decedat 1

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la accidentul rutier produs în localitatea Ciocani, comuna Ciocani. La intervenție a participat și o ambulanță tip C (echipaj cu medic) din cadrul SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o autoutilitară ieșită în decor, răsturnată pe o parte. Victima nu era încarcerată”, a declarat Marius Stanciu.

Accident rutier grav, la Ciocani. Șoferul a decedat

Medicul, ajuns la fața locului, a încercat resuscitarea , însă șoferul nu a fost readus în simțiri.

”Victima a fost declarată decedată de către medicul de pe ambulanța SAJ Vaslui. Era o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 ani”, a mai spus Marius Stanciu.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)