Un cumplit accident rutier s-a produs, astăzi, pe DE 581, după pensiunea MIRA, spre Vaslui. În prima curba, două autovehicule au intrat în coliziune. Impactul a fost atât de puternic încât, doi dintre cei cinci pasageri aflați în cele două mașini au rămas încarcerați. S-a declanșat Planul Roșu de intervenție.

La fața locului au fost deplasate cinci ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui (SAJ) Vaslui, substația Bârlad.

”Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare și echipaje specializate pentru descarcerarea și deblocarea unor persoane în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Pensiunea MIRA. În accident sunt implicate două autoturisme și cinci persoane”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

La locul accidentului au ajuns un echipaj de la SMURD, un echipaj TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și o mașină de descarcerare.

”La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite cinci victime (o femeie și patru bărbați cu vârste între 30 și 60 de ani) dintre care două încarcerate”, a spus Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

Toate persoanele sunt rănite grav, iar una este inconștientă în stare critică.

Accident groaznic lângă pensiunea Mira. Cinci victime 2

Trei victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iar două la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Una dintre victime se află în stare foarte gravă. (C.D.)