Un accident cumplit a avut loc, în această dimineață, la aproximativ 20 de kilometri de Bârlad, pe raza omunei Priponești, județul Galați.

Un autoturism Mazda, înmatriculat în județul Vaslui, în care erau patru persoane, a intrat într-un TIR oprit pe marginea drumului pentru că avea pană. Împactul a fost atât de violent, încât toate cele patru persoane au decedat. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 5.49.

”În această dimineață, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în județul Galați, pe raza comunei Priponești, la o distanță de aproximativ 20 kilometri față de municipiul Bârlad.

Accident groaznic între Tutova și Priponești. Patru morți 3

La fața locului au fost deplasate și ambulanțe aparținând S.A.J Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism care a intrat cu partea din față sub un TIR staționat pe marginea drumului. În autoturism se aflau patru persoane încarcerate și inconștiente”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al I.S.U. Vaslui.

Accident groaznic între Tutova și Priponești. Patru morți 5

După descarcerare, toate cele patru victime, bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 ani, au fost declarate decedate de către medicii de pe ambulanțele aparținând S.A.J. Vaslui.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)