Un grav accident de circulație a avut loc, astăzi, pe raza localității Crivești, comuna Tutova. Șoferul unui autoturism, aflat sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În mașină erau cinci tineri, între care o femeie în vârstă de 27 de ani.

Pompierii bârlădeni au intervenit, la accidentul produs pe raza localității Crivești, comuna Tutova, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Accident grav pe raza localității Crivești, comuna Tutova 2

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile și răsturnat pe o parte. Trei persoane aflate în interiorul autoturismului se autoevacuaseră, celelalte două fiind scoase din interior de către ceilalți participanți la trafic. Trei dintre persoanele implicate în accident au nevoie de îngrijiri medicale. Victimele au fost transportate la spital.

Femeia are 27 de ani, iar bărbații au vârste cuprinse între 21 și 24 de ani.

”Dintre cele trei victime, în starea cea mai gravă este persoana de sex feminin,  aceasta fiind diagnosticată preliminar cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, suspiciuni de fracturi ale oaselor bazinului. Celelalte două victime au suferit traumatisme ale membrelor superioare”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Pompierii militari au asigurat măsurile PSI și au stabilizat autoturismul.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate. (C.D.)