Un accident cumplit s-a produs acum două ore în comuna Pușcași, județul Vaslui. Două mașini, un Ford și un Volkswagen Tiguan s-au ciocnit violent. În urma impactului două persoane au decedat pe loc. În cele două autoturisme se aflau opt persoane. Patru bărbați cu vârste de 37, 38, 41 și 49 ani, trei femei cu vârste de 33, 49 și 52 ani și un băiat de 14 ani. Ambele autoturisme erau înmatriculate în județul Vaslui. Bărbatul decedat (49 de ani) este din Pușcași și se afla în autoturismul marca Ford iar femeia decedată (52 de ani) este din Laza și se afla în autoturismul Volkswagen Tiguan.

Șase victime, între care și minorul în vârstă de 14 ani, au fost transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victimele au multiple traumatisme.

”Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora”, a declarat Marius Stanciu, comandantul operațiunilor de salvare din cadrul IJSU Vaslui

S-a intervenit cu șapte autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare.

ISU Vaslui a intervenit cu doi ofițeri și 16 subofițeri. Intervenția a fost condusă de inspectorul șef al ISUJ Vaslui, col. Mihai Ciprian Mitrea.

 

 

I