Un accident rutier a avut loc, astăzi, în comuna Ivești. Un autoturism a lovit o mașină staționată regulamentar, a ricoșat într-un gard apoi s-a oprit în peretele unei locuințe. Impactul fiind foarte puternic, șoferul a rămas încarcerat.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale  (o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Ivești, comuna Ivești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

În accident au fost implicate două autoturisme, doar unul dintre acestea aflându-se în mișcare. Șoferul autoturismului aflat în mișcare a pierdut controulul asupra direcției de deplasare, a lovit mașina staționată, a ricoșat într-un gard, a trecut prin el, apoi s-a oprit în peretele unei locuințe.

”La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea trecând printr-un gard și oprindu-se în peretele unei locuințe. Conducătorul auto era blocat în autoturism”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

Pompierii militari au acționat  pentru descarcerarea șoferului, după extragere, acesta fiind preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui. Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani, este transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști. (N.D.)