Un șofer, care mergea cu mașina pe strada Alexandru Vlahuță din Bârlad, a pierdut controlul volanului și a intrat în trei autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 14.00. Ajunși la fața locului, pompierii au deconectat bornele bateriilor celor patru autoturisme, pentru a înlătura riscul unui eventual incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, subofițerul Marius Stanciu, a declarat că nu au fost persoane rănite.

A intrat cu mașina în trei autoturisme parcate 2

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI și supraveghere zonă, în urma unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, cartier Podeni, strada Alexandru Vlahuță. În accident au fost implicate patru autoturisme și două persoane. Trei dintre cele patru autoturisme se aflau parcate pe marginea drumului. La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite patru autoturisme avariate și două persoane ușor agitate. De sub capota unui autoturism ieșea puțin fum. Pompierii au deconectat bornele bateriei, după care au răcit zona folosind apă. Au fost deconectate și bornele bateriilor celorlalte autoturisme, după care a fost spălat carosabilul. Nu au fost persoane rănite”, a spus subofițerul Marius Stanciu.

Cauzele și circumstanțele producerii accidentului sunt cercetate de instituțiile abilitate. (N.D.)