Astăzi, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină parcată pe Bulevardul Epureanu, în zona Pieței Mici din Bârlad. Impactul a fost atât de violent, încât două persoane, între care și un minor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, pe bulevardul Epureanu, în zona Pieței Mici.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină parcată regulamentar

„În accident au fost implicate două autoturisme și trei persoane, între care și un copil minor. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, două persoane, între care și un minor, care necesitau îngrijiri medicale. Cele două victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad„, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Circumstanțele și cauza producerii acestui eveniment rutier sunt cercetate de polițiști. (C.D.)