Un bărbat de 64 de ani din municipiul Vaslui a provocat scandal la locuința fiului său. A spart ușa, a intrat peste noră-sa și a lovit-o de mai multe ori cu un lemn. Soția scandalagiului a sărit în ajutorul nurorii sale, dar a fost lovită și ea. Pe numele agresorului a fost emis, astăzi, mandat de arestare pentru 30 de zile

Pe 30 mai, polițiștii vasluieni au fost anunțați că, un  bărbat  de 64 de ani, din Vaslui, a provocat scandal la locuința fiului său, și-a agresat nora și soția și a spart geamul de la ușa de acces în locuință.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că agresorul locuiește în același imobil cu nora sa, o femeie de 29 de ani. Imobilul este format din două locuințe cu intrări separate. Într-o parte a imobilului locuiește bărbatul în vârstă de 64 de ani cu soția sa. În cealaltă parte locuiește nora împreună cu unul dintre fii persoanei bănuite.

În jurul orei 21.00, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, individul a spart geamul ușii de acces în locuința nurorii sale. A pătruns în interiorul acesteia și i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un corp contodent. În apărarea acesteia a sărit soția persoanei bănuite, care la rândul său a fost agresată fizic. În toto acest timp bărbatul a proferat amenințări la adresa ambelor femei.

Nora scandalagiului are nevoie de îngijiri medicale

Din concluziile provizorii ale examinării medico-legale ale femeii în vârstă de 29 de ani rezultă că aceasta prezintă leziuni ce necesită 35-40 zile pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, la data de 03 iunie , polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore. În cursul zilei de astăzi,  acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu și distrugereCercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (N.D.)