Trei bătăuși au fost reținuți de polițiști, după scandalul provocat în ziua de 13 martie, în zona localului din Valea Mare, comuna Dumești. Indivizii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 43 de ani, din localitatea Valea Mare, comuna Dumești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 13 martie a.c., ora 20.20, în zona unui local de alimentație publică, din localitatea Valea Mare, pe fondul unui conflict anterior și a consumului de alcool, cei trei bărbați au provocat scandal. Indivizii au lovit șase persoane (trei bărbați și trei femei), din aceeași localitate, fiindu-le provocate leziuni, ce însumează 32-33 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

În data de 30 martie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei trei bătăuși măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior  aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

În cauză, mai sunt cercetate trei persoane (doi bărbați și o femeie, din Valea Mare), în stare de libertate. (N.D.)