O traficantă de droguri, în vârstă de 36 de ani, condamnată la doi ani și opt luni de închisoare pentru trafic de droguri în Italia, a fost capturată, ieri, de polițiștii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui. femeia a fost prezentată Curții de Apel Iași cu propunere de arestare provizorie, pentru 15 zile.

În cursul zilei de ieri, 2 iunie , polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița (județul Vaslui) au depistat o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldovenească, domiciliată în Republica Moldova, pe numele căreia autoritățile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

Aceasta a fost condamnată la o pedeapsă cu închisoare de doi ani și opt luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, infracțiune săvârșită pe teritoriul statului italian.

Poliţiştii vasluieni au preluat și escortat traficanta, care figura ca fiind urmărită internațional, în baza unui mandat european de arestare și au prezentat-o Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

În cursul zilei de ieri, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentată Curții de Apel Iași cu propunere de arestare provizorie, pentru 15 zile. (N.D.)