Un tânăr, în vârstă de 16 ani, a bătut atât de tare un bărbat de 30 de ani, încât victima are nevoie de 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Poliţiştii vasluieni l-au reținut, ieri, pe agresor.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reţinut un tânăr de 16 ani din municipiul Vaslui,  bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Din cercetările efectuate, polițiști au aflat că,  în data de 11 ianuarie, ora 12.00, în zona străzii Libertății din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi bătut persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii și picioarele.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale. Ulterior a fost examinată medico-legal traumatologic. În baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracțională a tânărului bătăuș.  În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru 24 de ore. Astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului. (G.M.)