Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări cu privire la un tânăr vasluian care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

Azi-noapte, în jurul orei 02.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism condus de un vasluian, în vârstă de 22 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Vasluianul a rămas fără permis de conducere în data de 1 mai 2021. Polițtiștii de frontieră au mai aflat că tânărul este cercetat penal de către polițiștii din cadrul I.P.J. Vaslui întrucât, ulterior datei de 1 mai 2021, a fost depistat la volan, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat. După finalizarea cercetărilor urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun. (C.D.)