Patru negreșteni au fost reținuți, ieri, de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești în urma scandalului petrecut în noaptea de șase spre șapte iulie. În cursul zilei de astăzi, cei patru bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui. Indivizii sunt  bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea cu pricina , în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești., pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism. Persoanele vătămate sunt trei bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani. Victimele au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 08.07.2021, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, cei patru bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora. (G.M)