Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Vaslui, a furat, sâmbătă, din stația CFR Vaslui, un rucsac în care erau 5.000 de lei, documentele de identitate și bunurile personale ale unui brașovean. Bărbatul a fost prins, în timp record, în zona centrală a municipiului Vaslui. Polițiștii au recuperat integral prejudiciul cauzat, bunurile și suma de bani fiind restituite persoanei vătămate.

Sâmbătă, 29 mai, ora 15.30, polițiștii vasluieni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Brașov, județul Brașov, despre faptul că, în timp ce se afla în stația CFR Vaslui, autori necunoscuți l-au deposedat de un rucsac în care avea suma de aproximativ 5.000 lei, documente de identitate și bunuri personale.

În temeiul sesizării, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui au procedat la efectuarea de activități specifice, reușind să identifice prezumtivul autor al infracțiunii, în zona centrală a municipiului Vaslui. Totodată, polițiștii au recuperat integral prejudiciul cauzat, bunurile și suma de bani fiind restituite persoanei vătămate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, infractorul are 62 de ani și este domiciliat în municipiul Vaslui, județul Vaslui.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui au documentat activitatea infracțională a individului bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (C.D.)