O femeie în vârstă de 81 de ani a fost jefuită de un tânăr de 17 ani.  Tâlharul i-a smuls poșeta în care se aflau bani și bunuri personale, apoi a rupt-o la fugă. Infracțiunea s-ar fi produs pe casa scării blocului în care locuiește bătrâna, din zona Pieței Mici a municipiului Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 17 ani, din municipiul Bârlad. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit fapta odioasă s-a petrecut în data de 19 ianuarie, ora 13:00. Persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin smulgere, o bătrână de 81 de ani, de poșetă.

Bătrâna jefuită de tâlhar le-a spus polițiștilor că în poșetă se aflau bani și bunuri personale.

”Infracțiunea s-ar fi produs în scăra blocului în care locuiește persoana vătămată, din zona Pieței Mici a municipiului Bârlad. Urmare a probatoriului adminstrat, în cursul zilei de ieri, 9 februarie, poliţiştii au luat față de tânăr măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale. (N.D.)