Compania Gaz-Est Vaslui a dezvoltat, în cei 17 ani de activitate, o infrastructură de peste 380 de kilometri de rețea atât în mediul urban cât și în mediul rural cu peste 33.000 de clienți din toată țara.

Desfășurat pe 25 noiembrie, Topul Județean al Firmelor, ediția a XXVII-a, a scos în evidență performanța, talentul, munca și dăruirea unor oameni deosebiți ai județului Vaslui. Una dintre cele mai de succes companii din județul Vaslui este Gaz-Est SA.

”Aniversarea din acest an are dublă semnificație pentru Camera de Comerț și Industrie Vaslui. Se împlinesc 30 de ani de la reluarea activității ca forum reprezentativ al mediului de afaceri vasluian și doresc cu această ocazie ”La mulți ani!”. Sunt onorat să transmit acest mesaj în dubla mea calitate de președinte onorific al Camerei de Comerț și Industri Vaslui, dar și în calitatea de director general și președinte al companiei Gaz Est, companie care a devenit în acești ani un reper în mediu de afaceri vasluian și un nume sonor pe piața furnizorilor de gaze din România”, a spus Adrian Tighici, președintele Gaz Est Vaslui

Compania Gaz-Est Vaslui, 17 ani de activitate

Președintele companiei a precizat că în cei 17 ani de activitate compania Gaz Est Vaslui a dezvoltat o infrastructură de peste 380 de kilometri de rețea atât în mediul urban cât și în mediul rural cu peste 33.000 de clienți, deveniți abonați, din toată țara. El a mai spus succesul companiei se datorează  întregului colectiv format din oameni profesioniști care își desfășoară activitatea cu mult devotament, dar în mod egal și managementului care în această perioadă a avut curaj, chibzuință și echilibru.

Mediul de afaceri vasluian, în plină criză de sănătate publică

”Nu a fost și nu va fi ușor, cu atât mai mult în acest an, în viitorul apropiat, în contextul epidemiologic actual cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Noi toți vom fi afectați, impactul va fi atât medical, dar va fi și acel impact economic care poate zdruncina economia națională. De aceea noi trebuie să avem mare încredere în noi, în viitor, încredere să depășim această perioadă dificilă. (…)Sigur că mediul de afaceri vasluian a mai trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, dar viața a demonstrat că în această perioadă de criză, pot fi identificate oportunități care dacă vor fi valorificate, vor crea plusvaloare. Trebuie să avem încredere că vom depăși cu bine această etapă. Aș vrea să închei, nu înainte de a transmite tuturor felicitări pentru rezultatele obținute, sănătate multă și multă încredere în viitor”, a conchis Adrian Tighici, președintele Gaz Est Vaslui. (Cristian DIMA)