Expoziția „Parfum de epocă – Viaţa cotidiană în perioada 1900-1950” reuneşte un număr impresionant de piese: fotografii şi aparate de fotografiat, stereoscoape, radio-uri, ventilatoare, aparate de ascuţit lamele de bărbierit, obiecte de uz casnic şi jucării. Expoziția va putea fi văzută la sediul muzeului Vasile Pârvan Bârlad, din strada Republicii nr. 235.

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad şi Asociaţia „Muzeul Jucăriilor” din Bucureşti vă prezintă expoziţia temporară „Parfum de epocă – Viaţa cotidiană în perioada 1900-1950”, ce va putea fi vizionată începând cu data de 25 noiembrie.

Devenită o prezenţă constantă în viaţa muzeală bârlădeană, Asociaţia „Muzeul Jucăriilor” din Bucureşti – reprezentată de domnii ing. Cristian şi Mihai Dumitru – vine în întâmpinarea publicului cu o expoziţie ce reuneşte un număr impresionant de piese (fotografii şi aparate de fotografiat, stereoscoape, radio-uri, ventilatoare, aparate de ascuţit lamele de bărbierit, obiecte de uz casnic şi jucării), care ilustrează viaţa cotidiană din prima jumătate a secolului al XX-lea.

Expoziția „Parfum de epocă – Viaţa cotidiană în perioada 1900-1950” se adresează tuturor categoriilor de public.  Vizitarea poate fi făcută atât la sediul muzeului din strada Republicii nr. 235, respectându-se măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică impuse de pandemia Covid-19, cât şi online la adresele:

www.muzeuparvan.ro

www.youtube.com/c/MuzeulVasileParvan

www.facebook.com/muzeul.vasileparvan