Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui a pregătit pentru publicul de toate vârstele expoziția ”Obiecte cu trecut și … viitor”.  Pasionații de istorie (și nu numai) pot admira obiecte și mărturii materiale care reflectă pagini din istoria Europei. Vor fi expuse telefoane de campanie, măști de gaze, căști, uniforme și efecte militare, drapele, insigne și medalii românești. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 2 aprilie – 2 mai 2021.

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui sub egida Consiliului Județean Vaslui organizează, vineri, 2 aprilie 2021, ora 11:00, în Sala „Arta” a instituției, vernisajul expoziției temporare ”Obiecte din trecut și … viitor”

Expoziția, găzduită de Muzeul Județean Vaslui, va putea fi vizitată în perioada 2 aprilie – 2 mai 2021 și cuprinde un inventar variat de obiecte, mărturii materiale din trecut, telefoane de campanie, măști de gaze, căști, uniforme și efecte militare, drapele, insigne și medalii românești, toate reflectând pagini din istoria Europei în secolul XX , aflate în colecția domnului Lavin Teslariu.

În contextul restricțiilor impuse de pandemia de Covid 19, activitatea va putea fi vizionată ONLINE pe pagina de Facebook a instituției noastre.

Organizatorii acestei activități sunt:

  • Prof. dr. Ramona Maria Mocanu, directorul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
  • Lavin Teslariu, expozant
  • Anca Iuliana Iordachi, muzeograf la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui.