O nouă ediție a „Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui”, pregătită minuțios de salariații Consiliului Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și ai Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale, aduce vasluienilor concerte, întreceri sportive, expoziții și lansări de carte.

„Avem musafiri de peste hotare, de la comunitățile cu care Vasluiul este înfrățit, de la Radovis, din Macedonia de Nord, Anenii Noi, Cahul și Chișinău, din Republica Moldova. Începem cu o paradă pe traseul Primărie-Parcul Copou, unde vom da startul evenimentelor, care vor fi atât la Biblioteca Județeană, Muzeu, stadion, la Sala Sporturilor. Sunt multe locații și multe evenimente. În fiecare seară, punctul final va fi în centrul civic, unde am pregătit o serie de concerte cu artiști de renume, care sperăm să fie pe gustul fiecăruia”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Așadar, vor fi trei zile cu evenimente culturale de excepție care se vor desfășura în mai multe zone ale municipiului Vaslui (Cristian Dima)