Baza 95 Aeriană Bacău va executa , cu prilejul Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene, zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui cu elicoptere IAR 330 

Baza 95 Aeriană Bacău a comunicat Primăriei municipiului Vaslui că, în data de 20 iulie, de ziua Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul  se sărbătorește, în fiecare an, Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Cu acest prilej, în zilele de 14 și 20 iulie 2022, Baza 95 Aeriană Bacău va executa zboruri de survolare a unor obiective din municipiul Vaslui cu elicoptere IAR 330, pentru a onora contribuția militarilor și civililor care lucrează în acest domeniu.

„Dorind să fie evitată apariția unor interpretări incorecte, Primăria municipiului Vaslui a fost rugată să informeze populația despre zborurile anterior menționate. Ne îndeplinim datoria de informare corectă a vasluienilor, având totodată convingerea că cetățenii municipiului nostru vor admira aeronavele care vor survola orașul în cele două zile”, a declarat Clitemnestra-Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui. (C.D.)