Astăzi, un băiat, din comuna Puiești, în vârstă de 11 ani, și-a prins piciorul într-o motosapă aflată în funcțiune. Băiatul a fost transportat la Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticat cu traumatisme de gambă și bazin, precum și cu o plagă tăiată.

Până la sosirea echipajelor de intervenție,  copilul a primit primul ajutor de la un cadru medical angajat la centrul de permanență al comunei Puiești.

Detașamentul de pompieri Bârlad a trimis la fața locului o autospecială pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate.

Un copil și-a prins piciorul într-o motosapă aflată în funcțiune 1

Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un băiat în vârstă de 11 ani care avea piciorul prins într-o motosapă. Copilul era în stare de conștiență. A fost scos de sub motosapă și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.  Ulterior victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Victima a fost diagnosticată cu:

  • traumatism complex de membru inferior stâng
  • fractură închisă femur stâng cu deplasare
  • plagă delabrantă gambă stângă

Un copil și-a prins piciorul într-o motosapă aflată în funcțiune 3

A fost solicitată în sprijin și o ambulanță cu medic, pe drumul dintre Bârlad și Vaslui. Copilul a fost preluat de un echipaj de pe ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. (N.D.)