Pompierii caută un tânăr de aproximativ 40 de ani din localitatea de frontieră Râșești, care a dispărut, pe 20 iunie, în râul Prut, în punctul numit „La morărița”

Sâmbătă, tânărul prindea buștenii care pluteau pe râul Prut, iar la un moment dat s-a scufundat,  dar nu a mai ieșit la suprafață. Consătenii care se aflau la fața locului au sunat la 112. Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială, o barcă cu motor și un echipaj specializat. Pompierii l-au căutat până la lăsarea întunericului, iar în zilele următoare au fost reluate căutările.

”Ieri, începând cu ora 08:00, Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială, o barcă cu motor și un echipaj specializat pentru căutarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani, dispărut din data de 20.06.202 în râul Prut, în localitatea Râșești, comuna Drânceni, în punctul numit „La morărița”. Persoana a intrat în râu pentru a recupera un buștean, s-a scufundat, dar nu a mai ieșit la suprafață. Persoana dispărută în apele râului Prut a fost căutată până aseară la ora 21.30. Căutările au fost suspendate pe timpul nopții. La operațiunea de căutare a participat și un echipaj cu o ambarcațiune motorizată aparținând Poliției de Frontieră”, a spus  Elvis Piruș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

Pompierii și polițiștii de frontieră au reluat căutările și în această dimineață. (N.D.)

 

Stire în curs de actualizare