Infrastructura rutieră din comuna Tutova trece printr-un amplu proces de modernizare. În prezent se lucrează în  satele Tutova, Bădeana și Ciortolom.

Autoritățile locale au ca prioritate, în acest an, finalizarea unor investiții ale căror contracte de finanțare ajung la termen.

În ceea ce privește investiția ce vizează modernizarea străzilor din satele Tutova, Bădeana și Ciortolom, în prezent, se lucrează intens la amenajarea rigolelor de colectare a apelor pluviale. Acest proiect, mult așteptat, se apropie cu pași repezi de final.

Se modernizează infrastructura rutieră în comuna Tutova 3

De asemenea, vor fi finalizate lucrările pe unele sectoare de drumuri care erau aproape impracticabile pe timp ploios.

”Mai mult decât atât, până la sfârșitul anului suntem obligați să finalizăm și investiția privind construirea podului peste râul Tutova, investiție care a avut un parcurs mai greoi, dar cu un minim efort, constructorul va reuși, cu siguranță, să ducă proiectul la bun sfârșit. Aș dori să subliniez faptul ca nu ne oprim aici! Tot ceea ce am promis că voi face, voi face! Chiar dacă există mici întârzieri! Menționez faptul că pe parcursul acestui an, în toate satele componente ale comunei Tutova, vor fi efectuate lucrări de amploare care vor contribui semnificativ la imaginea comunei noastre”, a spus Ion Corciova, primarul comunei Tutova.

Așadar lucrările la infrastructura rutieră sunt în grafic, iar 2021 se anunță a fi un an plin de inaugurări. (C.D.)