Municipalitatea vasluiană a predat, astăzi, amplasamentul pe care se va construi o grădiniță. Este vorba de un teren pe strada Ștefan cel Mare, în zona Spitalului Județean Vaslui. Două societăți comericiale s-au asociat pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv. 

Astăzi, 02 decembrie 2020, în prezența reprezentanților proiectantului (SC SIMPA CONSULT SRL Iași), constructorului (asocierea SC SCIR SA Vaslui și SC SMART ELECTRICAL EQUIPMENT SRL Vaslui) și dirigintelui de șantier (SC ENE PROFITCONS SRL Iași), s-a predat amplasamentul pentru proiectul “Extinderea infrastructurii pentru educație preșcolară din municipiul VASLUI – construcția și dotarea unei grădinițe pentru copii în municipiul VASLUI (str. Stefan cel Mare)”, SMIS 126864, de către beneficiarul lucrării, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI VASLUI, reprezentată la fața locului de către primarul Vasile Pavăl și managerul de proiect, ing. Nechita Cristinel.

”Am lucrat intens, corect și responsabil până în prezent la acest proiect, este rândul contractorilor să demonstreze responsabilitate în execuția lucrărilor la acest proiect de mare importanță pentru comunitatea vasluiană. Am încredere în ei și în finalizarea cu succes a încă unui important obiectiv de investiții din municipiul nostru”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

S-a predat amplasamentul pentru noua grădiniță din Vaslui 2

Valoarea lucrării este de 5,3 milioane lei, inclusiv TVA, din care 3,15 milioane lei reprezintă contribuția proprie a Consiliului Local Vaslui. Data de finalizare a perioadei de implementare a proiectului este 31.09.2022. (Cristian DIMA)