Societatea Reiser LDP SA Bârlad a mutat birourile, la începutul acestei  săptămâni, pe strada Palermo nr 1, pentru a reduce cheltuielile. ”Încercăm pe cât posibil să mai reducem din cheltuieli, chiria pe spațiul din zona Confecții, unde au funcționat până acum birourile, este destul de mare, 800 de euro pe lună”

Birourile vor funcționa în containere modulare achiziționate de conducerea societății. Acestea au fost amplasate pe un teren aflat în prioprietatea Reiser LDP SA, acolo unde se află și stația de asfalt.

De când a fost înființată societatea (1998), birourile au funcționat numai în spații închiriate, chiria lunară ajungând în acest an la 800 de euro.

„Cele trei containere achiziționate le vom folosi ca spații pentru personalul de la birouri. Încercăm pe cât posibil să mai reducem din cheltuieli, chiria pe spațiul din zona Confecții, unde au funcționat până acum birourile, este destul de mare, 800 de euro pe lună. În plus, mutarea birourilor în strada Palermo numărul 1, unde se află și stația de asfalt, va fi benefică și din alt punct de vedere. Fiind alături, vom putea comunica mai bine cu muncitorii, vom putea rezolva mai repede unele probleme, inclusiv pe cele care țin de birocrație”, a spus Daniel Buzamăt, directorul SC Reiser LDP SA Bârlad.

Directorul Buzamăt a subliniat că va urmări ca banii publici să fie cheltuiți cu maximă eficiență. (N.D.)